לקוחת המשרד הגישה תלונה נגד השכן שלה בגין איומים, הטרדות והפרות צווי הרחקה. על אף ראיות ברורות לביצוע עבירה, המשטרה סגרה את התיק ללא הגשת כתב אישום. לאחר שעורך דין אביב מזרחי הגיש בשם הלקוחה ערר מנומק נגד הסגירה התיק נפתח מחדש והסתיים בהגשת כתב אישום נגד החשוד.
לקוחת המשרד אישה נורמטיבית נשואה ואם לילדים קטנים סבלה זמן רב מהטרדות של אחד משכניה. אותו שכן נהג לאיים על לקוחת המשרד ובני משפחתה. למרבה הצער, גם צו הרחקה שעמד בתוקף נגד השכן לא הרתיע אותו מלהמשיך להטריד ולאיים על לקוחת המשרד באופן יום יומי. ההטרדות האמורות הפכו את חייה של הלקוחה וחיי משפחתה לבלתי נסבלים.
על מנת לשים להטרדות סוף לקוחת המשרד החלה לתעד את העבירות שמבצע כלפיה השכן. בין היתר הקליטה אותו מאיים עליה ואף מקלל אותה בניגוד לצו ההרחקה שעמד בתוקף. לאחר שאספה הוכחות לטענותיה, לקוחת המשרד הגישה תלונה במשטרה. לאחר מספר חודשים המשטרה שלחה ללקוחת המשרד מכתב שמודיע לה על סגירת התיק מחוסר ראיות.
חשוב להבהיר כי במקרה שבו המשטרה סוגרת תיק ללא העמדה לדין של החשוד, המתלונן, רשאי להגיש ערר מנומק כנגד הסגירה וזאת במטרה שהמשטרה תפתח מחדש את התיק ותנקוט נגד החשוד בהליכים.
מטבע הדברים, שהמטרה המרכזית בהגשת ערר מתלונן הינה שנגד החשוד יוגש לבסוף כתב אישום בגין המעשים. עוד יצוין כי המועד להגשת ערר על סגירת תיק משטרה הינו מוגבל ל-60 ימים מהיום שבו המתלונן קיבל את הודעת המשטרה לגבי הסגירה.
במקרה הנוכחי, עורך דין אביב מזרחי הגיש בשם הלקוחה ערר מנומק שמפרט את העבירות שהחשוד ביצע כלפי לקוחת המשרד וכן את הראיות שעומדות לחובתו.
בסופו של דבר, לאחר בחינה מעמיקה של חומרי החקירה והטענות שהועלו על ידי עורך דין אביב מזרחי, קצינת החקירות החליטה לקבל את הערר ולפתוח את התיק נגד החשוד מחדש.